Haber

Bella Hadid tedavi sürecini paylaştı

Podyumların en beğenilen modellerinden biri olan Bella Hadid’in uzun süredir ortalarda olmaması dikkat çekti. Ünlü modelin uzun süredir uğraştığı Lyme hastalığı tedavisi gördüğü ortaya çıktı.

Uzun ve ağır bir tedavi süreci geçiren Bella Hadid, en özel anlarını paylaşarak duygularını sevenlerine açtı.

“Anneme minnettarım”

“Acı çeken küçük ben, vazgeçmediğim yetişkin ben ile gurur duyardı”güzel model dedi ki: “Tüm tıbbi kayıtlarımı tutan, yanımda olan, hiç yanımdan ayrılmayan, koruyan, destekleyen ama en önemlisi tüm bunlar boyunca bana inandığı için anneme minnettarım.

Bu durumda yaşamak, kendimi, ailemi ve beni destekleyen insanları gururlandırmaya çalışmak, zamanla ve işle daha da kötüleşmek, beni gerçekten açıklayamadığım şekillerde etkiledi. Etrafımdaki en büyük nimetler/ayrıcalıklar/fırsatlar/sevgi ile bu kadar üzgün ve hasta olmak, muhtemelen şimdiye kadarki en kafa karıştırıcı şeydi.

hepinize söylemek istediğim bir şey var:

1: Ben müsaitim ve endişelenmenize gerek yok.

2: Hiçbir şeyi dünyalara değişmem.

Bütün bunları tekrar yaşamak zorunda kalsaydım, buraya gelmek için, şu anda içinde bulunduğum ana, hepinizle birlikte, sonunda sağlıklı olmak için her şeyi yeniden yapardım. Beni bugün olduğum kişi yaptı.

“15 yıllık görünmez acı”

Evren en acılı ve keyifli haliyle çalışıyor ama denersen düzeleceğini söylemeliyim. Konuşuyorum. Bir adım uzaklaş, güçlü ol, yoluna inan, kendi doğrunda yürü ve bulutlar dağılmaya başlasın. Hayata bakış açım için çok müteşekkirim ki bu 100+ günlük Lyme, kronik hastalık, koenfeksiyon tedavileri, neredeyse 15 yıllık görünmez ağrı, hepsine değdi, dolu bir bardaktan sevgi yayarak bir ömür geçireceğim ve, Eğer yapabilirsem.

“En olumlu resimler”

İlk defa kendim olabiliyorum. Elimden gelen en olumlu fotoğrafları seçmeye çalıştım çünkü deneyim ne kadar acı verici olsa da sonuç, yeni arkadaşlar, yeni vizyonlar ve yeni bir beyinle dolu hayatımın en aydınlatıcı deneyimi oldu.”

Lyme hastalığı

Lyme Hastalığı Nedir: Borrelia bakterisinin neden olduğu ve en yaygın olarak keneler yoluyla bulaşan bulaşıcı bir hastalığa verilen isimdir.

haber-dalaman.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu