Haber

Samsun’da Denizde Kaybolan Gençleri Arama Çalışmaları Sürüyor

Samsun’da serinlemek için girdiği denizde kaybolan 31 yaşındaki İlyas Said Dündar’ı bulmak için arama çalışmaları sürüyor. Kurbağa adamlar su altında arama yaparken, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığına bağlı helikopter de havadan aramaya destek veriyor.

Olay, dün Atakum ilçesi Çakanlar Yalı Mahallesi 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu sahilinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çalar Yalı Mahallesi’nde ikamet eden İlyas Sait Dündar (31), yeğeni, kız kardeşi, annesi ve eniştesiyle birlikte denize girmek için denize girdi. Yeğeni Yusuf U. ve kayınbiraderi Ali Sait U. ile denize giren İlyas Sait Dündar, bir süre sonra akıntıya kapıldı. Kendisinden bir daha haber alınamayan genci arama çalışmaları sürüyor.

hava durumuna dayalı arama

Gencin kaybolmasının ikinci gününde Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü’ne bağlı kurbağaadamlar tarafından su altında arama yapılıyor. Arama çalışmalarını an be an takip eden gencin yakınlarının umutlu bekleyişi sürüyor. Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı helikopteri de arama çalışmalarına hava takviyesi yapıyor.

Baba uyardı

Oğlunu denize girmeden önce uyardığını anlatan baba Necati Dündar, “Çocuğuma oraya gitmemesini özellikle söyledim. Tehlikeli bir bölge dedim. Orada hep boğulma oluyor dedim. Özellikle bu bölge.” boğulma vakalarının olduğu yer burası. Ekipler seferber oldu. Sağ olsunlar arıyorlar” dedi.

Gençleri arama çalışmaları sürüyor. – SAMSUN

balyahaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu