Yaşam

Bağımsız sanat alanı Loft Art, beşinci sergisi “Başka Bir Hikaye” ile sanatseverlerle buluştu.

Kuruluşundan bu yana kısa bir süre geçmesine rağmen, Sanatın tüm disiplinlerinde eser üreten bağımsız ve genç sanatçılara alan sağlayarak sanatta fırsat eşitliği yaratmak amacı ile.beğenilen sanat alanı çatı katı sanatıyeni standıyla sanatseverlerle buluşuyor.

çatı katı sanatı, beşinci sergi Başka Bir Hikaye, İstanbul Beşiktaş Nisbetiye On’daki mekanındasanatseverleri ağırlıyor.

18 Mart 2023 Cumartesikadar açık olacak Bir Başka Hikaye sergisiResim, heykel, fotoğraf ve enstalasyon çalışmalarından oluşan farklı mecralarda üretim yapan 16 sanatçıyı bir araya getiriyor.

Bir Başka Hikaye’nin 18 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilen standının ön gösterimine sanatçı ve koleksiyonerlerden oluşan geniş bir davetli grubu katıldı.

FARKLILIKLAR TEHDİT DEĞİL, SERVET OLARAK

Başka Bir Hikayeherkesin hayatta kendine has hikayeleri olduğunu ve bu hikayelerin saygı ve hoşgörüyü hak ettiğini vurgular.

Herkesin ancak kendisinin farklı duygu ve duygularla anlatabileceği bir hikayesi olduğu gerçeğinden yola çıkan stant, kendi hikayelerimizin dışına çıkıp birbirimizin hikayelerine dahil olursak dünyanın diğer yarısını da anlayabileceğimizin altını çiziyor. ve onların bir modülü haline gelelim ki farklılıkları bir tehdit olarak değil, bir zenginlik olarak kabul edelim. .

sergide Ayşe Gürkaş, Başak Güldürücü, Basako, Cihan Oral, Damla Yücebaş, Deniz Doğruyol, Deniz Yılmazlar | Carbon, Elif İlayda Bekdemir, Emre Aksu, QucorQ, Selin Akıcı Aral, Selin Çeliktaş, Su Alara Acerol, Tarık Dayan, Tuğba Akça ve Zeynep Tunçel Kahyaoğluiçermek 16 bağımsız sanatçının eserleribulunur.

TİKAV PROJELERİNE GELİR KAYNAĞI

Akfen Holdinggenç sanatçıları desteklerken sanatın tüm disiplinlerinde eser üreten bağımsız sanatçılara alan açmayı hedeflediği sanat alanındaki ilk projesidir. çatı katı sanatıtemsil edilmeden bu sanatçıları görünür kılmayı amaçlar.

Kadınları, gençleri ve çocukları merkezine alan Akfen Holding’in kurduğu sanat alanında satılan eserler, ulusal ve uluslararası sosyal sorumluluk projelerini hayata geçiriyor. Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı (TİKAV)çalışmalarına da katkıda bulunur.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu