Ekonomi

THY’li öğrencilere %50 indirimli bilet kampanyası

Türk Hava Yolları öğrencilere yönelik indirim kampanyasını duyurdu. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda bilet alacak öğrencilere %50 indirimli satış yapılacak. Uçuş tarihi olarak 1 Haziran 2023 – 31 Aralık 2023 tarihleri ​​arasında gerçekleşecektir. İndirimli fiyata vergi ve harçlar eklenecektir.

Öğrencilik avantajlarından sadece Miles&Smiles üyesi öğrenciler yararlanabilir. Üye olmayanların kampanyadan faydalanabilmesi için öncelikle Miles&Smiles üyesi olması gerekmektedir. “Öğrenci Başvuru Formu” doldurulurken Miles&Smiles üyelik numarası girilecektir.

Miles&Smiles üyeliği olan/oluşturan ve Türkiye’de öğrenim gören TC vatandaşlarının Miles&Smiles üyelik hesabının “Kişisel Bilgiler” alanında “Öğrenci” seçeneğini işaretlemesi gerekmektedir. Bu alan işaretlendikten sonra sistem üzerinden incelemeler yapılacak ve öğrenci olarak işlem yapabileceği teyit edilecektir. Öğrenim durumu onaylanan kişiler avantajlardan yararlanmaya başlayabilecektir.

13-25 yaş arası öğrenciler iç hat uçuşlarında öğrenci avantajlarından yararlanabilecek.

İndirim sadece Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli olacaktır.

Gençler daha fazlasını keşfedebilsin diye 19 Mayıs’ta öğrenciler için iç hat uçuşları %50 indirimli!

Türk Hava Yolları ayrıcalıklarıyla öğrenciler biletlerini 19 Mayıs’ta alıyor, 1 Haziran – 31 Aralık 2023 tarihleri ​​arasında yurt içinde %50 indirimli uçuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu