Teknoloji

The Last of Us Part 1 PC Yamalı Pakete Geri Dönüyor: Yeni Güncelleme Yayında

The Last of Us Part 1 PC versiyonu İçin yeni güncellemeler çıkmaya devam ediyor. Bu yoğun çalışmayla birlikte oyun, yakın zamanda tamamen oynanabilir hale gelecek gibi görünüyor. Güncellemenin detayları burada.

The Last of Us Part 1 oyununun PC versiyonu için kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mümkün olan en iyi deneyimi sağlar sözüyle bir ay ertelenen oyun, tutulamayan bir söz sonucu performans sorunları ve teknik sorunlarla doldu. Kullanıcılardan gelen sert eleştirilerin ardından zorlu bir çalışma sürecine giren Iron Galaxy ve Naughty Dog, bu zamana kadar birçok büyük ve orta ölçekli güncelleme yayınlamıştı.

The Last of Us Part 1 PC Versiyonu İçin Devasa Yeni Güncelleme

İlk güne göre birçok adım kaydeden oyun için bugün prestij 1.0.5.0 sürümü ile yeni bir güncelleme yayınladı.

49GB Boyut olarak bu güncelleme, öncekilerde olduğu gibi AMD odaklı olmak üzere birçok teknik sorunu çözerken, gölge oluşturma süreleri kısalıyor. Ek olarak, optimize edilmiş içerik ve kod, hem işlemci hem de mutlak parçalar için performansı artırır, güzelleştirilmiş parça yükleme ayrıca ‘Lütfen Bekleyin’ ve yükleme ekranlarının boyutunun küçültülmesine ve dış görünüm kalitesi ayarının grafik kartı hafızası, birçok oyuncunun cilt kalitesini ayarlarınızı yükseltmenize veya mevcut ayarlarla akıcı performans deneyimi yaşamanıza olanak tanır.

Güncelleme ile kritik olmayan görsel efekt yoğunluğunu ve sayısını da ayarlayabileceğimiz yeni Effect Intensity ayarı eklenirken, Low ve Medium Ambient Character Density ayarlarında ve Very Low seçeneğinde kalabalık boyutu artırıldı. Eklendi. Seçenekler > Grafikler’e giderek hepsine erişebilirsiniz.

Son olarak Iron Galaxy ve Naughty Dog stüdyosu, AMD ve NVIDIA ekran kartı sahiplerine en son sürücülerin yüklenmesini öneriyor. AMD kullanıyorsanız burada, NVIDIA kullanıyorsanız burada bulabilirsiniz.

ardanuchaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu