Haber

Sakaryaspor-Yilport Samsunspor maçı sonrası

SporToto 1. Lig’in 25. haftasında deplasmanda Yılport Samsunspor’a 1-0 mağlup olan Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, ilk 2 gollerinde kritik bir maç kaybettiklerini söyledi.

Sakarya Yeni Atatürk Stadı’nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Taşkın, maça iyi başlayamadıklarını ve kolay bir hatadan gol yediklerini kaydetti.

İlk yarıyı golden sonra oynadıklarını belirten Taşkın, “İkinci yarı yaptığımız hamlelerle oynadık. Oyuncu, istekli, coşkulu bir oyun oldu.” şeklinde konuştu.

Samsunspor’u galibiyetinden dolayı tebrik eden Taşkın, “Bugün takımım çok iyi oynadı. Böyle oynadığımız sürece play-off’a kalırız. Bugün yenebilseydik önemli bir oyuncu haline gelirdik” dedi. İlk 2’nin favorisiydik ama olamadık.” ifadeleri kullandı.

Taşkın, sahadaki olaylarla ilgili olarak, “Atmosferde oyuncular buna maalesef profesyonellik diyor. Bazen profesyonelce hareket ediyorlar. Rakibi, seyirciyi provoke edebiliyorlar. Biz bu provokasyona karşılık verdik, hatalar yaptık. Yapmamamız gerekirdi. yaptım. Aniden ısındı.” açıklama yaptı

Eroğlu: “Kazandığımız için mutluyum”

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, sezonun en önemli galibiyetlerinden birini aldıklarını söyledi.

Ligin seyrini etkileyecek bir maç olduğunu belirten Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kazandığımız için mutluyum. Oyuncularımı emeklerinden dolayı tebrik ediyorum. Sakarya, ülkemizin tartışmasız en değerli futbol şehirlerinden biri. Böyle bir atmosferde oynamak kolay değil. Maça etkili başladık. Rakip geliyor.” Bize karşı hevesli bir formda olmamız kaçınılmaz olarak pozisyon almamıza neden oldu. Top bizde.” “Kalmasına engel olamadık. İçinde bulunduğumuz durumu değerlendirebilseydik oyunu erken bozabilirdik. 48 puan aldık, 15 maçta yenilmedik. Sert rakiplerimize karşı yüksek puanlar aldık. Bu şampiyonluk yolunda çok değerli. Çok değerli bir maç kazandık. Taraftarımızla birlikte dönem sonunda hedefimiz şampiyon olmak.”

Eroğlu, olaylarla ilgili olarak, “Zeki oyundan çıkınca ortalık karıştı ve rakip kulübe bulaştı. Seyircinin attıkları Smart’ın kaşlarını kaldırdı. Bunların olmasını istemiyoruz. Bu tür olaylar yakışmaz. Futbol.” değerlendirmesini yaptı.

odemis-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu