Teknoloji

PlayStation Q Lite Videosu Sızdı

Bu yılın son çeyreğinde satışa çıkması bekleniyor. PlayStation Q Lite Gösteri için görseller ve çekimler Reddit ve Twitter’a sızdırıldı. Böylelikle cihazın genel görünümü ve kullanımı hakkında fikir sahibi olabiliyoruz. Detaylar burada.


İlginizi çekebilir:  PlayStation 5 Uyumlu Taşınabilir Cihaz Duyuruldu


Bildiğiniz üzere Sony, kendi bünyesinde PlayStation 5 için Q Lite isimli bir yan ürün üzerinde çalışıyor. Şu an için resmi bir çıkış tarihi olmasa da Twitter kullanıcısı Zuby_Tech, Reddit’te AyoadeNBN adlı bir kullanıcı tarafından bir görselin sızdırılmasının ardından Kasım ayında satışa sunulması beklenen Q Lite için hem birkaç ekran görüntüsü hem de kısa bir görsel paylaştı.

PlayStation Q Lite Görsel ve Görseller

Yirmi beş saniye görünümünde hem cihazın genel tasarımı hem de kullanım durumu hakkında genel bir fikir sahibi olunabiliyor. Tercihen dijital yön tuşları veya dokunmatik ekran ile kontrol edebiliyoruz. Genel tasarımın prestijiyle güzel olduğu söylenmelidir.

PlayStation Showcase 2023 sunumunun sonunda resmi olarak duyurulan çalışma, sürekli internet bağlantısı gerektirecek. 8” LCD ekrana, hoparlörlere ve ses kablosu girişine sahip olan bu cihaz, 1080p çözünürlükte 60 FPS’ye kadar akıcılık sunacak. Ayrıca DualSense kolunun dokunsal geri bildirimi ve uyarlanabilir tetikleme özelliklerine sahip olacaktır. Pil ömrünün üç veya dört saat olduğu söyleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu