Haber

Rektör Altun, ERAGEM inşaatında incelemelerde bulundu

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Göreve geldiği günden bu yana kampüs içerisindeki inşaat projeleri ve çevre düzenleme çalışmalarının yanı sıra öğrenci ve Ar-Ge odaklı çalışmalara da değer veren ERU Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, yapımı devam eden inşaat çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor.

Bu kapsamda Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oktay Özkan ve ERAGEM Başkanı Prof.

İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen ve yetkililerden inşaatın son durumu hakkında bilgi alan Rektör Altun, ERU’da değerli aşılama çalışmalarının yürütüldüğüne işaret ederken, çalışmalarından dolayı ERAGEM Başkanı Prof. Dr. Aykut Özdarendeli’ye işaret etti.

ERÜ yönetimi olarak Ar-Ge faaliyetlerini daha konforlu ortamlarda yürütmek için çaba sarf ettiklerinin altını çizen Rektör Altun, “Bugün yerinde incelemesini yaptığımız Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezimiz Türkiye’nin dört bir yanına teslim edilecek. 2023 yılı sonunda Ar-Ge faaliyetlerini daha rahat bir ortamda yürütmek için buradayız. çaba sarf ediyoruz” dedi.

Rektör Altun, ERAGEM’in yeni binasında da kendi elektriğini üreten bir proje üzerinde çalıştıklarına işaret ederek, “Projemizin bir diğer özelliği de yeşil bir proje ve kendi elektriğini üreten akıllı bir yapı haline getirmeye çalışıyoruz. elektrik. Yaptığımız çalışmaları yerinde tespit edip projelendirerek sergilemeyi düşünüyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu