Yaşam

Öykü Serter’den Muharrem İnce’ye çok sert tepki: Seninle hesaplaşacağız ve sonsuza kadar unutacağız

Seçimlere sayılı günler kala Vatan Partisi genel başkanı Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanı adayı olması ve Millet İttifakı’nın kullandığı sert ifadelerle ilgili yansımalar devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı aday konuşmasında sanatçıları hedef alan konuşmalar yapan İnce’ye bir tepki de sunucu Öykü Serter’den geldi.

“İNANÇLA GERİDE DURMAYI KENDİMDEN İSTİYORUM”

Öykü Serter, Muharrem İnce’yi Twitter hesabından etiketleyerek, “nankörsün ama işe yararsın o kadar. Seninle hesaplaşacağız ve sonsuza kadar unutacağız. sanatçı, ben insanım, iyi niyetliyim ama aptal değilim.” Desteklediğim zamanlar için kendimden özür dilerim. O günlerde büyük bir inançla arkanızda durduğum için kendimden özür dilerim. Sana verdiğim o lanet oy için kendimden özür dilerim.”

MUHARREM ONAYLI SANATÇILAR

Ülke Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 100 bin imza barajını aşarak Cumhurbaşkanlığı adaylığının kesinleştiği basın toplantısında, “Cam köşklerde yaşayanlar, cam köşklerden çıkmayanlar, salon siyasetçiler. Yaşadıkları yerden bana tweet atan sözde sanatçılar.”

Sözleri nedeniyle tepki çeken Muharrem İnce, Twitter hesabından bir gönderi paylaşan sanatçılardan özür diledi. İnce ifadesinde “John Steinbeck, ‘Bir insanın dengesini kaybedip sonra da normal davranmasını bekleyemezsiniz’ dedi. Çok darbe aldık, normalde kullanmadığım bir tabir olmasına rağmen basın toplantısında ağzımdan ‘sahte sanatçı’ sözü çıktı, elimize geçen değerli ustalarımız olduğunu görünce üzüldüm. Bu ifadeden dolayı siz değerli sanatçılarımızı bırakın ülkemin tüm sanatçılarından özür diliyorum. Ne derse desin, ne yaparsa yapsın sanatçıların başımızda yeri var” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu