Yaşam

FNAF (Freddy’de Beş Gece) filmi Türkiye’de vizyona girecek mi, nerede ve ne zaman vizyona girecek? FNAF hangi platformda?

2017 yılında Blumhouse Productions, oyunun film uyarlamasının haklarını almak üzere yapılan anlaşma sonucunda bu projeyi üstlendi. Five Nights at Freddy’s (FNAF) filminin çekimleri bazı küçük gecikmelerden sonra tamamlandı. Peki FNAF filmi Türkiye’de vizyona girecek mi, nerede ve ne zaman vizyona girecek? FNAF hangi platformda? Detaylar burada…

FNAF SİNEMASI TÜRKİYE’DE ÇIKACAK MI, NEREDE VE NE ZAMAN ÇIKACAK?

Freddy’nin Beş Gecesi (FNAF) filmi, 27 Ekim’de sinemalarda ve Peacock yayın platformunda seyirciyle buluşacak. Türkiye vizyon tarihi henüz belirlenmeyen film için belirsizlikler devam ediyor.

FREDDY’NİN SİNEMASINDA BEŞ GECE’NİN KONUSU

FNAF filmi, Freddy Fazbear’s Pizza Shop’taki sorunlu bir güvenlik görevlisinin hikayesini anlatıyor. Gece vardiyasında çalışan bu güvenlik görevlisi, Freddy’s Pizza Shop’ta geceyi hayatta geçirmek için yoğun bir mücadele vermek zorundadır.

Five Nights at Freddy’s, Scott Cawthon tarafından geliştirilen hayatta kalma-korku oyununun sinematik uyarlamasıdır. Oyun “Freddy Fazbear’s Pizza” adlı kurgusal bir pizzacıda geçiyor. Oyuncu bir güvenlik görevlisi olarak işe alınır ve amacı, güvenlik kameralarını kullanarak onları gözlemleyerek kendisini hareket eden animatronik robotlardan korumaktır.

FREDDY’NİN OYUNUNDA BEŞ GECE

  • Josh Hutcherson – Mike Schmidt
  • Matthew Lillard-William Afton
  • Mary Stuart Masterson – İsimsiz kötü adam
  • Piper Rubio – Abby Schmidt
  • Kat Conner Sterling
  • Elizabeth Lail

habercamardi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu