Ekonomi

AMC Entertainment hisseleri üçüncü çeyrek sonuçları öncesinde S&P 500’den daha iyi performans gösterdi

AMC Entertainment’ın hisseleri bugün %4,1 arttı. S&P 500 Bu, %0,9’luk karını aştı. Bu artış, şirketin 8 Kasım’da açıklanacak olan üçüncü çeyrek sonuçları öncesinde gerçekleşti. Analistler, 1,227 milyar dolarlık satış ve hisse başına 26 sentlik kayıp öngörüyor.

Buna karşılık, şirketin üçüncü çeyrekte güçlü kazanç bildirmesine rağmen Cinemark Holdings’in hisseleri %3,4 düştü. Şirket daha önce temmuz ayında hayranların hem “Barbie” hem de “Oppenheimer” filmlerini aynı gün izlemeye teşvik ettiği ve gişe rekorları kıran “Barbenheimer” internet trendinden yararlanmıştı.

Bu arada, Imax Corp.’un hisseleri ilk kazanımların ardından %0,2 oranında hafif bir düşüş yaşadı. Şirket, gişe rekorları kıran Hollywood sinemalarının ve Çin, Avrupa ve Güneydoğu Asya’daki gelişmekte olan pazarların başarısının etkisiyle güçlü üçüncü çeyrek sonuçları bildirdi.

Sektörün diğer yerlerinde National CineMedia Inc.’in hisseleri bugün %4,7 arttı. Bu artış, şirketin üçüncü çeyrek sonuçlarını açıklamadan önceki beklentilerden kaynaklandı.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu