Haber

Tofaş, ‘Gençliğe’ 2’de 2 ile başladı

BURSA (İGFA) –Tofaş Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde ve FIAT’ın katkılarıyla 11-15 Nisan tarihlerinde Bursa’da düzenlenen FIBA ​​Gençler Basketbol Şampiyonlar Ligi (Youth BCL) heyecanı, Nilüfer TOFAŞ Spor’da oynanan ilk gün maçları ile başladı. Salonu ve Naim Süleymanoğlu Spor Salonu.

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde ilk kura çekiminin ilk gününde ev sahibi TOFAŞ 2’de 2’lik skorla kupadaki iddiasını ortaya koydu.

Mavi Yeşiller, B Grubu’ndaki ilk maçını Naim Süleymanoğlu Spor Salonu’nda Almanya temsilcisi Porsche BBA Ludwigsburg’a karşı oynadı; Can Çevikel’in 24 sayı, 6 ribaund ve 4 asistle yıldızlaştığı karşılaşmada Bursa temsilcisi rakibini 80-68 mağlup etmeyi başardı.

TOFAŞ 18 Yaş Altı Grubu günün ikinci maçında Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda Litvanya temsilcisi BC Rytas ile karşılaştı.

Uzatmalarda 95-87 galip gelmeyi başaran Cem Akdağ’ın öğrencileri, öğrenci kümesinde 2’de 2 yaparak günü tamamladı. Bu müsabakada Mavi Yeşiller’den Özgür Cengiz 33 sayı-7 ribaund-9 asist-5 top çalma ile takımın en skorer ismi olurken; Cem Küçüközkan da 29 sayı-2 ribaund-3 asistle katkı verdi. Günün diğer maçlarında A Grubu’nda Bosna Hersek temsilcisi Igokea M:tel de 2’de 2 yapan diğer takım oldu.

Gençler Basketbol Şampiyonlar Ligi’nin ikinci gününde TOFAŞ, İspanyol temsilcisi Lenovo Tenerife ile saat 12.15’te Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda karşılaşacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu