Haber

Sakaryaspor, Ümraniyespor maçının hazırlıklarına başladı

Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig’in 20. haftasında Ümraniyespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Tuncay Ulu yönetiminde Rüstemler Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, dinamik ısınma hareketlerinin ardından pas ve taktik çalışmaları yaptı.

Yeşil-siyahlılar yarın yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Sakaryaspor ile Ümraniyespor, 28 Ocak Pazar günü saat 16.00’da Ümraniye Belediyesi Şehir Stadyumu’nda karşılaşacak.

Ligde çıktığı 19 maçta 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 yenilgi alan Sakarya ekibi, 32 puanla 6. sırada yer alıyor.

“Futbolun gerçeklerini konuşmalıyız”

Teknik Direktör Tuncay Ulu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği maçında yaşananlardan dolayı üzgün olduklarını söyledi.

Futbolcuyken “Genelde hakemle konuşmam, cevap verebileceğim yer sahadır” derdi. Dediğini hatırlatan Ulu, “Ben her zaman bunun arkasındayım. Oyuncularım şu anda çok kızgın ve üzgün olabilir ama biz yolumuza devam edeceğiz.” söz konusu.

Keyifli oyunu 80-90 dakikaya taşımaya çalıştıklarını, idmanların da bu yönde ilerlediğini belirten Şanlı, “Gençlerbirliği maçının bazı yerlerinde gerçekten iyi bir oyun sergiledik ve keyifli bir futbol sergiledik. Sonuçlandırmakta zorlandığımız anlar olabilir ama maçı alıp başka bir yere taşıyabiliriz.” “Futbolun dışına çıkıp futbol konuşmamak üzücü. Artık sadece futbolu ve ülkemizde futbolun gerçeklerini konuşmalıyız. Hatalar olsa bile herkesin bu hatalardan ders alması gerekiyor.” sözlerini kullandı.

Gençlerbirliği maçında zaten her şeyin netleştiğine işaret eden Ulu, “Söylenecek fazla bir şey yok. Yetkililer ne karar verecek, ne diyecekler bilmiyorum ama birlik ve beraberlik dönemindeyiz. Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Şartlar ne olursa olsun bu takım mücadelesine devam edecektir.” olacak.” Sanki konuşuyordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu