Haber

Obsesif komşuya gözaltı

Obsesif komşuya gözaltı

ANKARA’da Perihan Ö. Sosyal medyada paylaştığı videoda, komşusu Muhammed K.’nin kendisini 1 yıldır takıntılı bir şekilde takip ettiğini, taciz ve ölüm mesajları gönderdiğini öne sürerek yardım istedi. Muhammed K. polis tarafından gözaltına alındı.

Perihan Ö.’nün yer aldığı video. Yardım isteği sosyal medyada ‘Perihan Öldürülecek’ başlığıyla paylaşıldı. Perihan Ö. Videoda, karşı apartmanda yaşayan Muhammed K. tarafından bir yıldır düzenli olarak tehdit edildiğini iddia ederek, “Beni öldüreceğini, tecavüz edeceğini, sakat bırakacağını, yardıma muhtaç bırakacağını söylüyor. Bir süre önce geçersiz hesaplardan yazmıştı. Geçersiz hesaplar olduğu için ciddiye almıyordum ama sonra kimliğini açıklayıp dozunu artırdı. En sonunda 2 gün önce eşimin ardından yanıma geldi. işe gittim, kapımı çaldı, zili çaldı. Ellerim ayaklarım titriyordu. Evin içinde dolaştı. Bahçede dolaştı. Mutfak penceresinden beni izledi. Karakola gittik ve suç duyurusunda bulunduk. Şikayetçiyim. “Ölmek istemiyorum. Haberlerde izlediğimiz kadınlardan biri olmak istemiyorum. 1-2 ay sonra biri beni bıçakla mı bıçaklayacak, yolda mı engelleyecek bilmiyorum. Artık dayanamıyorum, ölmek istemiyorum, psikolojim bozuldu. Artık dışarı çıktığımda korkuyorum, markete gittiğimde korkuyorum” dedi.

DAHA ÖNCE ŞİKAYETÇİ OLDU

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise Perihan Ö.’yü gözaltına aldı. Koruma altına alınan Muhammed K. da gözaltına alındı. Perihan Ö. İfadesinde, şüpheli Muhammed K.’nin kendisini takıntılı bir şekilde takip ettiğini, tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu, 2023 yılında bu konuyla ilgili şikayetçi olmak için karakola gittiğini ancak şüphelinin eylemlerine devam ettiğini belirtti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

bulanik-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu