Haber

Murat Kurum’dan ‘Kanal İstanbul’a yanıt: İstanbul’un gündeminde olmayan hiçbir şey gündemimizde olmayacak

AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Belediye Başkanı adayı Murat Kurum, bugün Beşiktaş’taki esnafı ziyaret ederek seçim kampanyasını sürdürdü.

Aylardır yaptıkları çalışmaları perşembe günü saat 11.00’de bilim insanları ile paylaşacaklarını belirten Kurum, “Tabii ki İstanbullular artık değişim bekliyor ve bu değişimi sokakta her yerde göreceğinizden emin olabilirsiniz. Bugün İstanbulluların yaşadığı şey hizmetle değil, trafik sorunuyla, kaosla, buradaki güvensizlikle alakalı.” “Sosyal medya belediyeciliğiyle ilgili değil, çalışmayla ilgili şikayetlerini her zaman görüyoruz. Algılanan belediyecilikle ilgili rahatsızlıklarını görüyoruz” dedi.

‘DİKEY BAHÇE’ SORUSUNA ‘YEŞİL ALAN VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ’ CEVAPLARI

Kurum şunu soruyor: “Kaldırılan dikey bahçeler tekrar yerine konulacak mı?” Soruyu şöyle yanıtladı: “Tabii ki yerine konulacak. Ben her zaman iklim değişikliği olduğunu söylüyorum. Bununla mücadele etmek için yeşil alanları artırmak ve korumak gerekiyor. Dolayısıyla lavabo alanları dediğimiz yeşil alanlar, İklim değişikliğiyle mücadelenin artırılması gerekiyor. 2053 net sıfır emisyon hedefini belirledik.” “Sözde çevrecilik mümkün değil. Dikey bahçelerimiz de geri gelecek. Yeni bahçelerimiz, mahalle parklarımız geliyor. Mahalle millet bahçeleri geliyor. Her mahallemizde bahçelerimiz olacak.”

BİRÇOK MEGA PROJEMİZ OLACAK

25 Ocak’tan itibaren tanıtımlara başlayacaklarını belirten Murat Kurum, “Birçok mega projemiz olacak. Burada birçok İstanbullunun sorununu ortadan kaldıracak bir irade ortaya çıkacak” diye konuştu. “Kanal İstanbul mega projelerden biri mi?” Soruya şu şekilde yanıt verdi: “İstanbul’un gündeminde olmayan hiçbir şeyin gündemimizde olmayacağını söyledik. Bunu ifade ettik. İstanbullu ne istiyor ve bekliyorsa biz her zaman onların istek ve dilekleri doğrultusunda çalışacağız ve biz de bu doğrultuda hareket edeceğiz. Bu beklentileri karşılayacak projeler gerçekleştireceğiz. Öncelik sıralaması olacak.” (HABER MERKEZİ)

kusadasiajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu