Haber

Kral Şakir ve QNB Finansbank, yarıyıl tatilinde çocuklara anlamlı bir karne hediyesi veriyor.

Kral Şakir ve QNB Finansbank, yarıyıl tatilinde çocuklara anlamlı bir karne hediyesi veriyor. Varol Yaşaroğlu’nun yazdığı “Kral Şakir Dünyayı Koruyun” kitabı, QNB Finansbank’ın ‘Küçük Eller Büyük Hayaller’ kurumsal sosyal sorumluluk platformu kapsamında tüm QNB Finansbank şubelerinde çocukları bekliyor.

Varol Yaşaroğlu’nun unutulmaz karakteri Kral Şakir’in maceraları, yarıyıl tatilinde QNB Finansbank’ın ‘Küçük Eller Büyük Hayaller’ sosyal sorumluluk platformu çatısı altında çocuklarla buluşuyor.

Çocukların gelişimleri için önemli değerleri aşılamayı ve küresel sorunlara duyarlı bireyler olarak büyümelerine katkıda bulunmayı amaçlayan bu anlamlı işbirliği, ‘Kral Şakir Korusun’ kitabıyla miniklere tatilde keyifli ve eğitici bir okuma deneyimi sunuyor. Dünya’.

Kitap, eğlenceli hikâye anlatımının yanı sıra Kral Şakir’in dünyasında yaşanan olaylar üzerinden çocukların sosyal ve çevresel konulara daha bilinçli bir bakış açısı kazanmalarına yardımcı oluyor. Kitap, çocukları eğlenceli bir okuma serüveninin içine çekmenin yanı sıra, değerli hayat dersleriyle dolu bir dünya sunarak gelecek nesillerin daha bilinçli, duyarlı ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmelerine de yardımcı oluyor.

QNB Finansbank, 2015 yılından bu yana 4 bini aşkın istekli finansörün desteğiyle Türkiye’nin dört bir yanında 700 bine yakın çocuğa kodlamadan matematiğe, iklim farkındalığından kültür, sanat ve dramaya kadar pek çok alanda eğitim desteği sağlamaya devam ediyor.

QNB Finansbank İrtibat ve Müşteri Deneyimi Ofis Müdürü Armağan Mahzur konu hakkında şunları söyledi; “QNB Finansbank olarak tüm kurumsal sosyal sorumluluk projelerimizi çocuk odaklı geliştirmeye özen gösteriyoruz. 2015 yılında hayata geçirdiğimiz ve bugün itibariyle 700 bine yakın çocuğa ulaşan Küçük Eller Büyük Hayaller kurumsal sosyal sorumluluk platformuyla çocuklarımızı geleceğe hazırlamaya devam ediyoruz. Kral Şakir kitapları bu amaçla hayata geçirilen bir projedir.

Bu yarıyıl tatilinde çocuklarımızı iklim değişikliği, küresel ısınma, temiz su ve denizlerimiz konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan çok keyifli bir karne sunumuyla tanıştırıyoruz. Çevre

Kral Şakir ve arkadaşlarının muhteşem maceralarını içeren, samimi materyallerden üretilen kitapların, çocukların keyifle okuyabileceği, yeni şeyler öğrenebileceği bir seri olacağına inanıyorum.”

Sevilen çizgi film karakteri Kral Şakir’in tasarımcısı Varol Yaşaroğlu, QNB Finansbank ile yaptığı iş birliğiyle ilgili şunları söyledi: “Kral Şakir kitapları, Türkiye’de çocuklara okuma ve yazma alışkanlığı kazandırmada değerli bir rol oynadı. Yayınladığımız her kitap büyük memnuniyetle karşılandı. Kral Şakir ve arkadaşlarının maceraları her zaman en çok satanlar listesinde yer aldı. QNB Finansbank ile kitaplarımızı yeni okuyucularla buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. “İşbirliğimizi küçük okuyucular kazanmak açısından değerli buluyorum” dedi.

QNB Finansbank müşterileri Kral Şakir kitaplarını şubelerimizden kolaylıkla temin edebilirler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

gerger-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu