Yaşam

Çumra Belediyesi’nden Bu Yılın İlk Okul Çantası

Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, yeni eğitim-öğretim yılının ilk gününde okula başlayan öğrencileri ziyaret ederek, eğitim hayatlarına destek amaçlı çantalar dağıttı.

Çumra Belediyesi, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da eğitim hayatına başlayan birinci sınıf öğrencilerine okul çantası yardımında bulundu. Çumra’da 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk gününde okulu ziyaret eden Çumra Kaymakamı Muhammet Fuat Türkman, Çumra Belediye Başkanı Recep Candan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Altunyaldız, sınıflardaki öğrencileri ziyaret ederek ilkokul çantalarını hediye etti. Çumra Belediyesi tarafından hazırlanmıştır. Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, öğrencilere çanta yardımı ile ailelerin eğitim yükünü bir nebze olsun hafifletmeye çalıştıklarını söyledi.

 

“Belediye Olarak Eğitime Sürekli Destek Veriyoruz”

Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olmasını dileyen Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, şunları söyledi; “Bugün öğrencilerimizin eğitim hayatına başladıkları ilk günkü heyecanına ve sevincine ortak olduk. Belediye olarak eğitime her zaman destek veriyoruz. Bu yıl okula başlayan çocuklarımızı mutlu etmek istedik. Bir yandan da ailelerimizin ekonomik yükünü hafifletmeyi hedefledik. Bu kapsamda birinci sınıfa başlayan öğrencilerimize okul çantalarını hediye ediyoruz. İyi günlerinde kullansınlar. Onlar bizim geleceğimiz ve ülkemizi emanet edeceğimiz yarınlardır. İnşallah her biri vatanına, milletine bağlı bireyler olarak yetişecektir” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

karakoyunlu-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu