Yaşam

Aldatma 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Oylum, Behram’dan Hamile Olduğunu Öğrendi!

Atv’nin sevilen dizisi Aldatma 24. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Güzide, Ozan’ın ne yapmaya çalıştığını öğrenir ve son anda yakasını bırakır. Tarık’la uçurumdan atlamaya çalışıyor. Ama son anda vazgeçer ve paralarını yiyeceğini söyler. Güzide, Oltan’a işbirliği teklif eder. Oda, Tarık’a karşı müttefik olmayı kabul eder. Yeşim, Tarık’ı zehirliyor. Ancak kızının mirasını kullanamayacağını öğrendiğinde pişman olur. Aldatma 25. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Oylum hamile olduğunu Behram’dan öğrenir.

Oylum, Behram’dan Hamile Olduğunu Öğrendi!

Aldatma 25. bölüm 1. fragmanında; Ozan, Oltan’ın tehditlerine boşuna boyun eğdiği ortaya koyduğu görüntüyle Tolga’nın aslında katil olmadığını anlar. Tolga, Ozan’a yaptığı sahte şantajı babasından ister. Tarık kalp krizi geçirir ve hastaneye kaldırılır. Güzide, Behram’a gider ve iade ettiği kirayı ona verir ve Oylum’un onun için bir hiç olduğunu söyler. Oylum hamile olduğunu Behram’dan öğrenir. Behram durumu öğrendiğini ve Oylum’dan bebeğini aldırmamasını istediğini söyler.

İşte Aldatmaca 25. bölüm 1. fragmanı…

HİLE 24. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ozan, annesine yapılan saldırının arkasındaki isim Tarık olunca babasına göz yumar. Onu arabasıyla uçurumdan atmayı planlıyor ve el frenini çekiyor. Güzide durumu öğrenir öğrenmez Ozan’ın yanına gider.

Tarık’ın koluna girip birlikte o uçurumdan atlayıp öleceklerini ve bundan sonra çocukların rahat edeceğini söylüyor. Tarık çok korkar ve Güzide’ye yalvarmaya başlar. Güzide son anda Tarık’a kendisiyle birlikte ölmek isteyeceğini, parasını yiyeceğini nasıl düşüneceğini söyler.

Oylum’un Behram’la birlikte olduğunu öğrenen Güzide, onu uyarır. Ancak Oylum, annesine büyük tepki gösterir. Öte yandan Selin ve Tolga yakınlaşmaya başlıyor. Tarık, oğlunu ve kızını reddeder ve bunu herkesin önünde yayınlar.

Güzide, kızını kendi eliyle Yeşim’e teslim eder. Tarık’ın kızını ve oğlunu evlatlık vermeyi reddettiğini öğrenen Yeşim, mirasın tamamının kızına gideceğini düşünerek havaya uçar. Öykü, Tolga ve Selin’in birlikte olduğunu öğrenir ve onunla yüzleşir.

Güzide, avukatı aracılığıyla Oltan’a Tarık’a karşı müttefik olmayı teklif eder. Oda kabul eder. Tarık, Sezai’yi hapisten uzak tutmak için elinden geleni yapmaktadır. Güzide Sezai’yi merak eder ve ondan haber almak için ofisine gider. Bir tuhaflık olduğunu anlıyor. Ortada Ozan, Zeliş’in Yeşim’in yeğeni olduğunu öğrenir.

Güzide, Tarık’ı hapse attırmaya çalışıyor. Tarık, Ümit’i kızı yüzünden tehdit eder ve ondan kardeşine ihanet etmesini ister. Oda, kızı için dediklerini yapmak zorunda kalır. Tolga, elde ettiği görüntüyü Güzide’ye götürür. Ozan’ın suçsuz olduğu ortaya çıktı. Yeşim, gözlerini karartarak Tarık’ı zehirleyip öldürmeyi planlamaktadır.

İçkisine kattığı şey onu zehirler. Ancak Tarık’ın bıraktığı vasiyeti okuduğunda kızının 25 yaşına kadar mirastan yararlanamayacağını ve ihtiyaçlarının bir vakıf tarafından karşılanacağını öğrenir.

Aldatma 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Güzide Tarık’ı Hapishaneye Koymak İçin Kolları sıvadı!

onikisubathaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu