Haber

Adana’da uyuşturucu kaçakçılığına karışan 3 sanık hakkında dava açıldı

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde uyuşturucu sattıkları iddiasıyla tutuklanan 3 sanık hakkında 15’er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

AA, AS ve İ.S. 14 Temmuz’da ilçedeki bir konutta uyuşturucu ticareti yaptıkları gerekçesiyle tutuklandı. Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma tamamlandı.

Adana 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edilen iddianamede, polisin ihbar üzerine ilçenin Yeşilbağlar Mahallesi’ndeki bir eve düzenlediği operasyonda, sanıklar AA ve AS’nin yandaki arazide nöbet tuttuğu belirtildi. ev ve İ.S. Kendisine arabayla gelen kişilere bunu satarken yakalandığı belirtildi.

İddianamede, ekiplerin sanıklardan meskende uyuşturucu satışından, hassas teraziden ve ilaç ambalaj malzemelerinden para ele geçirdiği belirtildi.

İddianamede, sanıkların ticari amaçla kişisel kullanımı aşan uyuşturucu madde bulundurdukları ve ifşa edilmemek için kod adları kullandıkları belirtilerek, AA, AS ve İ.S.’nin 15’er yıla kadar hapis cezasına çarptırılmaları talep edildi. “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti veya temini” suçu.

Haklarındaki suçlamaları kabul etmeyen 3 tutuklu sanığın yargılanmasına önümüzdeki günlerde Adana 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu